Halloween decoratie

Halloween decoratie

Het is eindelijk Halloween! Er zijn genoeg mensen die er vanavond een gezellig feestje van maken. Maar wat als je lastminute nog moet gaan versieren? Wij hebben hier wat ideeën voor als je niet veel tijd meer hebt.

black-and-white-comboHet enige wat je nodig hebt voor deze versiering is wat takjes, vleermuizen van papier en BOO kan je zelf uitknippen van papier. Het is een hele makkelijk manier om te decoreren.

empty-framesDeze is wat enger en Halloween achtig. Je hebt wat veren nodig, pompoenen, kraaien en oud stof. Door zo’n verscheurde oude stof lijkt het altijd alsof het huis al heel oud is en misschien wel spookt.

 

fall-turned-frightDit is ook een erg simpele versiering. Het heeft ook veel weg van herfst decoratie. Juist daarom zal deze niet zo moeilijk zijn. Koop een Halloween slinger, wat pompoenen en mooie oranje bladeren. Versier het op een leuke manier met wat nep spinnen.

old-photographsGebruik veel oude fotolijstjes en spinnenwebben. Daar kom je vaak ook erg ver mee. Koop wat schedels en rode verf en maak er een horror scene van. Rode handen doen het ook altijd erg goed.

retro-carnivalDeze is niet heel eng, maar meer voor de kleine kinderen. Wat oranje kaarsen, pompoenen en slingers en je bent zo klaar.

shadowy-blackEn zoals we weer zien: versleten stof. Ze hebben hier ook gebruik gemaakt van een leuke vleermuizen slinger. Wat enge bomen en kaarsen en klaar is kees.

simple-hocus-pocusEn de allersimpelste vonden we natuurlijk deze wel. Koop wat slingers, een toverhoed en een bezem. Het Halloween concept is er en je hebt weinig tijd gebruikt.

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider