Hal inrichten inspiratie

Hal inrichten inspiratie

De hal is de plek waar we een huis binnenkomen en weer verlaten, best belangrijk dus. Toch wordt deze plek vaak een beetje vergeten of bestempeld als onbelangrijk of op zijn minst minder belangrijk dan de rest van huis.

Je breng niet heel veel tijd door in de hal, maar het eerste wat mensen zien wanneer ze binnenkomen is toch echt de hal.¬†Een slordige, onverzorgde hal zorgt er meteen voor dat mensen al bij binnenkomst een minder goede indruk hebben van het huis. Ook is een nette en opgeruimde hal fijner voor je eigen comfort. ’s Ochtends moeten zoeken naar het juiste paar schoenen tussen een grote hoop of je sjaal moeten vinden in de grote berg jassen is nou eenmaal niet handig.

Bovendien is de hal een plek waar je lekker los kunt gaan! Felle kleuren of een opvallend behangetje vinden sommige mensen iets te ver gaan voor in de woonkamer of voor de slaapkamer, maar in de hal kunnen deze kleuren wel gemakkelijk worden gebuikt. Maar natuurlijk kun je de hal ook rustig en kalm inrichten, het is natuurlijk net wat jouw smaak is.

Ter inspiratie hebben wij een paar mooie beelden van hallen met verschillende inrichtingen verzameld.

hal

hal3

hal4

hal5

hal6

 

Bron: Pinterest

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider