Haardhout opbergen

Haardhout opbergen

Vroeger had bijna iedereen een open haard in huis. De laatste tijd worden haarden weer steeds populairder nadat een tijdje bijna niemand meer een haard in huis had. Steeds meer mensen willen toch weer het warme en het gezellige van een open haard in huis halen. Zeker in de winter is een open haard heel gezellig en fijn in huis door de schaduw van de vlammen en het zachte geknisper.

Als je een open haard hebt die brandt op haardhout moet je natuurlijk wel een voorraad hout in de buurt hebben. In de tuin leggen is in de winter vaak geen optie omdat het hout dan nat wordt en niet goed meer brandt. Binnen is een beter idee, maar veel mensen zijn bang dat dit slordig staat of troep veroorzaakt.

Dit hoeft niet zo te zijn! Er zijn heel veel plekken in huis waar je het brandhout op een decoratie manier op kunt bergen. In woonwinkels zijn verschillende soorten brandhout standaarden te koop waarin je het hout kwijt kunt. Natuurlijk kun je ook zelf een opbergplek maken of het brandhout in een vak in een kast die je al hebt leggen of opbergen in een leuke mand.

Bekijk hier onder hoe anderen hun brandhout opbergen:

hout hout1 hout2 hout4 hout5 hout6 hout8

Bron: Pinterest

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider