Herfstdecoratie voor in de woonkamer

Herfstdecoratie voor in de woonkamer

Buiten begint het al een beetje herfst te worden. Blaadjes  kleuren langzaam oranjerood en vallen van de bomen, het wordt eerder donker en mensen trekken hun dikke kleding weer aan. Tijd dus om ook de herfst in je huis te halen! Dit betekent niet dat je direct de hele woonkamer groen met rood en oranje moet kleuren en overal beeldjes van paddenstoelen neer moet zetten. Je kunt ook de woon- of eetkamer herfst klaar maken door middel van leuke kleine details.

Pottery Barn is een bedrijf dat comfortabele producten maakt die er goed uit zien  van goede kwaliteit. Speciaal voor de herfst heeft het merk een nieuwe collectie uitgebracht met de leukste hebbedingetjes voor deze tijd van het jaar. De collectie bestaat uit dekens voor op de bank of voor op bed, kussens met herfstachtige prints en kleuren en mooie kandelaars en waxinelichthouders. Onze favoriet is het schaaltje in de vorm van een eekhoorn, ideaal om hapjes in te serveren tijdens een herfstdiner.

Alle item in de onderstaande foto’s zijn te vinden op de website van Pottery Barn. Het merk wordt niet in Nederland in winkels verkocht, maar de artikelen kunnen online besteld worden want Pottery Barn verzendt wel gewoon naar Nederland.

herfst decoratie

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider