Grote witte lamp

Grote witte lamp

Lampen zijn natuurlijk het belangrijkst in het interieur. En het is vaak ook moeilijk om de juiste te zoeken en te vinden. Ik zelf ben heel erg weg van de grote lampen. Deze krijg je in alle kleuren mogelijk, maar de witte zijn zo fris. Het heeft een mooie toevoeging aan een ruimte en geeft de kamer gelijk een ander soort look.

Je kan deze grote lampen in elke kamer ophangen waar het past. De meeste grote witten lampen hangen in de woonkamer of in de slaapkamer. Omdat dat natuurlijk erg veel karakter geeft. Natuurlijk komen deze lampen ook in veel verschillende varianten. Of het nou van stof is, plastic of een ander soort materiaal. Ze zien er altijd wel goed uit. Je kan ze ook bij ieder soort interieur plaatsen. Al heb je een erg modern interieur, Scandinavisch of iets heel anders.

Je moet wel echt heel erg houden van wit, want als je eenmaal zo’n grote witte lamp hebt krijg je de neiging om alles wit te maken. Wit is gewoon zo’n simpele ideale kleur voor elk soort huis. Zelfs als je eerst dacht dat je huis niet helemaal wit zou kunnen zijn ben je hierna overtuigd.

Hieronder hebben we voorbeelden van de grote witte lampen.

lamp lamp1 lamp2 lamp3 lamp4 lamp5 lamp6

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider