Grijze muren interieur

Grijze muren interieur

De combinatie die nu echt niet in je huis mag ontbreken is de combinatie van hout en een grijze muur. De trend van het gebruiken van aparte en natuurlijke materialen kan goed gecombineerd worden met de basic grijze muur. Grijs past eigenlijk in elk huis en in elke kamer. In de slaapkamer en in de woonkamer is het wel het handigste. Daar wil je tot rust komen of gewoon gezellig zitten. Met de verschillende accessoires richt je het dan helemaal naar je eigen smaak in. Je kunt eigenlijk niet de mist in gaan.

De combinatie van grijs, bruin en blauw is nu toch wel dé combinatie van het moment. Op de foto’s hier onder kun je zien hoe dat er uit ziet. Roze is trouwens ook een kleur die je veel ziet terug komen in populaire interieurs. Op de eerst foto zie je hoe een paar basic kleuren en opvallende materialen al een hele gezellige slaapkamer kunnen creëren. Het oude houten kistje als nachtkastje staat prachtig tegen de lichtgrijze muur. De witte bloemetjes en het frisse witte dekbed maakt het licht en gezellig.

Op de tweede afbeelding zie je dat er veel gebruik gemaakt is van ijzer en aluminium. Ook dit staat prachtig bij hout en de grijze muur. De schattige accessoires die op het plankje staan zou je niet eens allemaal hoeven te gebruiken. Je kunt ze prima voor de sier gebruiken en ze zijn makkelijk op de kop te tikken. Je hoeft maar een brocante winkel in te lopen en je ziet al een schattige oude theepot of koffiekan.

Grijze woonkamer

dekbedovertrek-wit-grijs

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider