Graffiti thuis op de muur

Graffiti thuis op de muur

Bij graffiti denken veel mensen als snel aan scheldwoorden in een stationstunnel of langs de snelweg of het spoor. Maar niet alleen deze scheldwoorden en half afgemaakte artiestennamen in grote blokletters zijn graffiti. Er zijn ook mensen die van graffiti kunst maken en de mooiste afbeeldingen kunnen maken met de spuitbussen verf.

Poster en schilderijen ophangen aan de muur zijn een bekende manier om het huis te decoreren, net als een leuk behangetje of misschien zelfs een muursticker. Ook graffiti kan heel leuk zijn in het interieur. Een muur met daarop een graffiti tekening maakt een leuk statement en trekt de aandacht. Vaak zijn graffiti tekeningen gemaakt in felle kleuren, maar ook zwart wit muurschilderingen zijn mogelijk.

Er is geen specifieke plek in huis waar graffiti op de muur het mooiste is. Je kunt ervoor kiezen om op een muur in de woonkamer een grote en opvallende muurschildering van graffiti te laten maken maar je kunt er ook voor kiezen om graffiti te gebruiken in de kinderkamer. Veel jonge kinderen, en dan vooral jongens, vinden graffiti er heel stoer en cool uitzien en zullen blij zijn met een eigen persoonlijke graffiti tekening op de muur.

Bekijk hieronder een paar voorbeelden van graffiti thuis op de muur:

graffiti graffiti1 graffiti2 graffiti3 graffiti4 graffiti5 graffiti6

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider