Gouden decoratie

Gouden decoratie

Het gebruik van de kleur goud in een interieur is al een tijdje een echte trend. De moderne aanpak en glanzende ideeën maken goud kostbaarder dan ooit. Er zijn veel verschillende manier waarop je goud een kleur kan maken waarop je je helemaal op je gemak voelt. Goud is toch wel een erg moeilijke kleur om mee te decoreren, het kan goed uitpakken of juist helemaal mis gaan.

gold1

Goud is een kostbare kleur, maar als je er teveel van gebruikt kan het erg kitscherig overkomen. Vaak gaat het fout met de kleur goud, dan wordt er te veel gebruik van gemaakt en wordt het simpelweg lelijk. Eerlijk gezegd, je moet er echt verstand van hebben om je interieur in te richten met goud. Hou het minimaal en laat het niet overheersen.

gold2 gold3 gold4 gold5 gold6 gold7

Er zijn veel verschillende tinten goud en de meest daarvan zien er niet echt mooi uit. Dus het is geen goed idee om het te gebruiken voor meubels. Het gaat er naar een tijd goedkoop uitzien en dan moet je alles weer vervangen. Dus als je zeker weet dat je dit wilt kan je het pas thuis gaan proberen. Wit en zwart zijn mooie kleuren om te combineren met het chique goud.

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider