Gordijn ideeen

Gordijn ideeen

Gordijnen hoeven niet alleen maar voor de ramen te hangen. Er zijn veel meer ideeën hoe jij je gordijnen anders kan gebruiken.  Deze mooie, vloeiende stof kan veel toevoegen aan een nietsvermoedende plek. Dus als je ergens nog wat gordijnen over hebt hebben we hieronder wat ideetjes ervoor.

office-curtainCreer twee verschillende ruimtes voor wat meer privacy. In plaats van een muur en een deur te installeren kan je ook gewoon heel gemakkelijk gordijnen ophangen. Het is een veel kalmer gevoel dan een strakke deur.

storage-cutain-hideDeze heb je vast wel eens vaker gezien. Al heb je wel of geen troep achter het gordijn liggen, het is gewoon heel makkelijk en handig om even het gordijntje dicht te schuiven als er visite komt.

traditional-laundry-room-curtain1In de keuken kan je gordijntjes ook heel makkelijk gebruiken. Om bijvoorbeeld een kastje af te schermen met borden of pannen. Het ziet er gewoon snel heel leuk uit.

bedroom-curtain-designJe zou denken dat er een heel groot raam verborgen zit achter de gordijnen, maar schijnt bedriegt. Het is namelijk een simpele kledingkast. Dat is toch veel handiger dan een deur. Een gordijn neemt namelijk geen ruimte in.

headboard-curtainEn als laatste kan je mooie doorzichtige gordijnen ook gebruik als hoofdeinde. Zie je hoe mooi het is als je het in dezelfde kleur doet als het verdere interieur?

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider