Glazen wand woonkamer

Glazen wand woonkamer

Een glazen wand in de woonkamer in geweldig mooi, zeker als je een fantastisch uitzicht hebt. Je kan dan lekker diep adem halen en alles komt goed.

Helaas is dit niet voor iedereen weggelegd. Of laten we zeggen, niet voor elk huis… Vaak zijn dit soort huizen te vinden aan het strand en niet in Nederland. Toch zijn er ontwerpen te vinden van zulke soort huizen. Wel eens waar niet zo mooi en groot als die we eigenlijk allemaal zouden willen hebben, maar voor het idee.
Er zijn tegenwoordig zulke moderne huizen. Vooral hoog. En deze hoge huizen hebben tegenwoordig veel glas aan de voorkant. Heel veel glas. Er zitten alleen maar ramen. Overal gaan ze de hoogte in. Dit zorgt voor meer licht en meer ruimte en openheid in huis. In de woonkamer is dit helemaal mooi. Zeker als het uitzicht geweldig is. Waarschijnlijk zal het uitzicht bij de huizen hier niet zoveel voorstellen als die andere…

Maar je kan er ook wat moois van maken. Als het uitzicht je tuin is, zou je je tuin mooi kunnen maken. Als het uitzicht de straat is, dan kan je helaas niet veel. Meestal zit het niet aan de voorkant van het huis. Voor de bofkonten onder ons, zijn er ook hoge huizen met uitzicht op water. Onwijs mooi is dat. Zowel in de zomer als in de winter.

Je kan een glazen wand ook als tussenwand maken in de woonkamer.

Bekijk hier wat inspiratie plaatjes.

glazen wand woonkamer

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider