Glazen verven

Glazen verven

Nu het buiten steeds maar kouder wordt hebben wij een DIY gevonden die je gewoon lekker binnen op de bank onder een kleedje uit kunt voeren. Het zou kunnen dat je alle benodigdheden zelfs al in huis hebt, dan hoef je helemaal de duer niet meer uit! En achteraf kun je jezelf belonen met een heerlijk glaasje wijn uit een van de door jou gedecoreerde glazen.

Benodigdheden:
– Wijnglazen met een bolling aan de onderkant (bij goedkope winkels zoals Xenos en Action te verkrijgen voor als je bang bent dure glazen te verpesten)
– Verschillende kleurtjes nagellak
– Schaaltje
– Wattenstaafjes met een punt

De DIY is heel simpel maar kost wel wat tijd. Zorg ervoor dat je wat nagellak op het schaaltje hebt liggen en doop het wattenstaafje erin. Zet vervolgens allemaal kleine stipjes op het onderste gedeelte van het glas. Zet onderaan de stipjes heel dicht op elkaar en laat naar mate je omhoog gaat steeds meer ruimte over tussen de stipjes. Ga door totdat je tevreden bent met het resultaat en laat ze op zijn kop drogen. Was de glazen na gebruik met de hand in plaats van de in de vaatwasser te doen.

Leuk is om meerdere kleuren te kiezen die goed bij elkaar passen en hier een beetje mee te combineren, zo krijg je wijnglazen die bij elkaar passen maar toch niet precies hetzelfde zijn.

glas

glas1

 

Beeld: ipsydiy

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider