Glazen potten met tekst

Glazen potten met tekst

Als je af en toe rondkijkt in de Action, Xenos of Marskramer ben je vast wel bekend met de glazen potten waar “Sugar”, “Rice”, “Pasta” en andere termen op staan. Vaak zijn deze potten net een verkeerd formaat of is de pot met de tekst die jij zoekt al weken lang uitverkocht. Gelukkig kun je deze potten met tekst ook heel erg gemakkelijk zelf thuis maken!

Benodigdheden:
 Glazen potten (formaat en hoeveelheid kun je zelf kiezen)
– Magic Decal Coating Paper (onder andere te koop in deze eBay shop, misschien ook wel te vinden in de luxere hobbywinkels)
– Printer
– Bakje water
– Doekje

Je kunt de tekst die je op de potten wilt hebben zelf maken, maar op de website The Painted Hive zijn ook printables beschikbaar die je gewoon af kunt drukken. Het is natuurlijk ook mogelijk om de teksten die je wilt gewoon met watervaste stift op de potten te schrijven, maar als je twijfelt aan je eigen handschrift zijn de printables een goed alternatief. Zelf iets ontwerper in Photoshop is ook een optie, voor de creatievelingen onder ons!

De uitgebreide DIY en informatie over hoe je Magic Decal Paper gebruikt kun je vinden op de website  The Printed Hive. Hier vind je ook handige instructie plaatjes.

 

 

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider