Glas in lood ramen

Glas in lood ramen

Je zou er misschien niet meteen aan denken, maar glas in lood in een gewoon huis kan heel erg mooi staan. Het geeft je huis meteen een hele warme en luxe uitstraling en dat vinden veel mensen erg belangrijk. Eigenlijk kun je in elk huis glas in lood gebruiken, maar in sommige huizen past het wel beter. Het staat bijvoorbeeld erg mooi in oude, hoge huizen omdat deze huizen vaak vanaf vroeger ook al glas in lood ramen hadden.

Er zijn nu maar weinig huizen waar het originele glas in lood nog in zit, je moet echt geluk hebben om een mooi glas in lood raam te vinden in een goed huis. Glas in lood past eigenlijk overal in het huis. Zelfs in de badkamer staat het erg mooi zoals je hier onder kunt zien! Glas in lood is vooral mooi als de rest van de ruimte licht, wit en rustig is. Dan vallen de kleuren en de vormen heel erg op en valt het licht goed door het raam.

De inrichting moet eigenlijk ook wel een beetje passen bij de glas in lood stijl. Een klassieke of een moderne inrichting past over het algemeen het beste bij de glas in lood stijl. Je voert dan namelijk elementen van vroeger door in je inrichting. Als er geen glas in lood ramen in je huidige huis zitten, kun je ze er ook in laten zetten. Je kunt ze zelfs voor je gewone ramen hangen. Genoeg opties dus om deze mooie ramen en kleurtjes in je huis te halen.

glasinlood glasinlood2 glasinlood3 glasinlood4 glasinlood5 glasinlood6 glasinlood7

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider