Gezelligheid in huis

Gezelligheid in huis

Gezelligheid in huis kan heel makkelijk gecreëerd worden. Het zijn vaak de kleine dingen die doorslag kunnen geven. Als een huis gezellig is voel je je er natuurlijk veel eerder thuis. Wij hebben de beste tips en trucjes op een rijtje gezet.

1. Wist je dat geel een blije kleur is. Mensen voelen zich snel blij rond de kleur geel. Dus als je van plan bent om de woonkamer of slaapkamer geel aan te kleden, laat je niet tegen houden!

2. Je huis saai vinden is heel normaal. Je hoeft echter niet gelijk heel het huis om te bouwen en te slopen etc. Denk aan kleine veranderingen, verplaats wat spulletjes zodat het een nieuwe uitstraling heeft.

3. Begin de kleine dingetjes te organiseren. Gebruik bijvoorbeeld kleine bakjes om sieraden in te doen.

4. Dit is een heel gemakkelijke manier om je huis snel gezelliger te maken. In plaats van kale muren kunnen er dingen opgehangen worden waar jij blij van wordt. Wat jij maar leuk vindt, als is het een cover van een magazine.

5. Laat licht naar binnen. Van slechte verlichting in huis wordt je verdrietig, en dat overdrijven we niet.

6. Het is echt niet nodig om een huis in te richten zoals het moet of zoals het ‘mooi’ is. Laat je niet weerhouden om vooral je eigen ding te hebben.

7. Voeg natuur toe. Hier hoef je niet eens geld aan uit te geven. Pluk wat leuke bloemetjes buiten en zet ze in een vaas. Natuur verbetert emotionele gezondheid.

Feeling happy yet?

Gezelligheid in huis

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider