Geurkaars maken

Geurkaars maken

Lekkere geurkaarsen, er zijn heel veel plekken waar je deze kunt kopen. En ook voor veel verschillende budgetten, bij de Ikea of Xenos heb je voor nog geen twee euro al een leuk exemplaar, terwijl je voor een Jo Malone geurkaars al snel €50 kwijt bent! Wat natuurlijk ook een optie is, is een geurkaars zelf maken!

Vandaag laten we je zien hoe je heel gemakkelijk een heerlijke kaneel geurkaars kunt maken. Pompoen, dennenappels en (appels met) kaneel zijn hele populaire herfst en wintergeuren.

Benodigdheden:
– Een zakje met kaneelstokjes (niet de snoepjes maar de echte pure kaneelstokjes)
– Een rechte kaars, zorg voor een beetje een breed exemplaar
– Lijmpistool
– Eventueel een lint

Begin met het ook maat knippen van de kaneelstokjes, je kunt ervoor kiezen om ze allemaal even lang te maken of voor een speel lengteverschil te gaan. Als de stokjes al de juiste maat hebben sla je deze stap over. Smeer nu steeds een strookje lijm op de kaneelstokjes en plak ze in de lengte op de kaars. Ga hiermee door totdat de hele kaars is bezet met kaneelstokjes. Aan het einde kan je eventueel nog een lintje of een strikje om de kaars heen doen.

Een nog simpelere manier om je huis naar kaneel te laten ruiken is door kaneelstokjes in een vaas te stoppen en hier een kaars op te zetten!

kaneel

kaneel1

kaneel3

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider