Gekleurde muren

Gekleurde muren

Als je je muur in een opvallende kleur wilt gaan verven, dan moet je natuurlijk wel rekening houden met het interieur. Als je interieur ook al veel felle kleuren heeft dan wordt het namelijk heel erg druk. Felle kleuren kunnen prima met elkaar gecombineerd worden, een voorbeeld zie je op de eerste foto hier onder. De muur is felblauw, maar de spullen die daar voor staan hebben ook felle kleuren. Groen, blauw en oranje zijn kleuren die erg goed bij elkaar passen. Omdat er ook wit en grijs aan het interieur is toegevoegd, is het een mooi geheel.

De kleuren die nu het meest gebruikt worden als nieuwe muurkleur, zijn blauw en groen. Meestal zijn dit wel felle kleuren, maar in een donkere tint. Op afbeelding twee zie je dat groen een perfecte kleur kan zijn voor in een slaapkamer. Het leuke van deze kamer is dat de muurkleur is doorgevoerd in de rest van de spullen en dat de kleuren grijs en wit gebruikt zijn als basiskleuren waardoor het een gezellig maar rustig geheel wordt.

Een gekleurde muur kun je ook op een andere manier gebruiken. Het is soms ook erg mooi om één of twee grote vlakken te maken op de muur. Een voorbeeld daarvan zie je op afbeelding drie. Op deze manier heb je meteen een soort decoratie en het is al helemaal leuk als je in deze vakken ook nog leuke dingetjes hangt. Dit is toch net even iets speelser dan alleen een gekleurde muur. Veel verf plezier!

muurkleur muurkleur2 muurkleur3 muurkleur4 muurkleur5 muurkleur6

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider