Gekleurde lampen

Gekleurde lampen

Gekleurde lampen kunnen voor heel erg veel sfeer zorgen, of ze nu aan of uit zijn. Gekleurde lampen passen eigenlijk bij elk interieur, dat is het leuke ervan. Ik vind gekleurde lampen vooral erg leuk bij een heel modern en rustig interieur omdat de lampen dan extra opvallen. De lampen van glas op de eerste afbeelding hier onder zijn daar bijvoorbeeld heel erg geschikt voor omdat ze opvallend zijn, maar wel erg stylish.

Gekleurde lampen kunnen ook een leuk vintage tintje hebben, vooral als de lamp een aparte vorm heeft. Ook dan kun je ze in alle soorten interieur plaatsen. Het leuke van gekleurde lampen is natuurlijk dat als je ze aan doet er vaak ook gekleurd licht vanaf komt. Dat hoeft niet heel erg opvallend te zijn, een subtiele roze of blauwe gloed kan ook erg mooi zijn.

Als je wel een kleurloze lamp hebt, kun je de lamp ook opvrolijken door alleen het snoer in een kleurtje te nemen. In eerste instantie klinkt dat misschien een beetje raar, maar op de afbeeldingen hier onder kun je zien hoe leuk dat staat. Het is ook leuk om een combinatie te maken van gekleurde snoeren en gekleurde of opvallende lampen.

gekleurde lamp gekleurde lamp2 gekleurde lamp3 gekleurde lamp4 gekleurde lamp5

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider