Gekleurde krukjes

Gekleurde krukjes

De musthave voor deze lente is super schattig. Het zijn namelijk gekleurde krukjes in alle soorten en maten. Het is zo leuk is dat je krukjes eigenlijk overal voor kunt gebruiken. Ze zijn dus nooit overbodig. Je kunt ze bijvoorbeeld als opstapje gebruiken als je kinderen hebt, maar ook als tafeltje, bijzetkrukje, boekenbankje, of iets heel anders. Vierkante en ronde krukjes met een mooi kleurtje kun je nu overal kopen, maar je kunt ze ook zelf maken of pimpen. Als je een basic IKEA krukje hebt, kun je ook de bovenkant zelf verven of juist alleen de pootjes. Je hebt dan meteen een super schattig krukje.

Ik vind deze krukjes vooral leuk staan in ruimtes die vrij rustig en basic zijn. De krukjes vallen dan natuurlijk veel meer op en dat is juist leuk. De kleuren die je op dit moment veel ziet zijn lichtblauw, oud roze en geel. Deze kleuren staan ook mooi bij elkaar, dus je zou er bijvoorbeeld ook voor kunnen kiezen om meerdere krukjes bij elkaar te zetten. Je krijgt dan een erg vrolijk hoekje.

Je kunt dan op het ene krukje bloemen zetten en op de ander boeken of een mooi beeldje of schilderijtje. Met kleine gekleurde krukjes kun je dus echt super veel kanten op! Ik zou er zeker eentje op je verlanglijstje zetten of gewoon meteen aanschaffen. Ze zijn namelijk niet eens super prijzig als je een beetje goed zoekt.

kruk kruk2 kruk3 kruk4 kruk5

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider