Geel interieur

Geel interieur

Geel is natuurlijk een prachtige kleur om in huis te hebben. Het is bewezen dat je vrolijk wordt van deze kleur en het de kamer kracht en energie geeft. Er zijn binnen de kleur geel natuurlijk erg veel verschillende tinten. Deze keer wil ik wat meer gaan vertellen over de tint mosterdgeel. Mosterdgeel is natuurlijk erg in op modegebied. Maar dit kan je ook makkelijk doortrekken naar je eigen interieur. Je hoeft niet gelijk te denken dat je hele huis eruit moeten zien als een hotdog sausje. Je kan altijd rustig beginnen en daarna steeds iets meer. Voor degenen die niet bang zijn voor deze kleur kunnen gelijk aan de slag.

Als je bijvoorbeeld een grijs, wit of zwart interieur hebt zal deze kleur er perfect bijpassen. Mosterdgeel gaat eigenlijk het best met de kleur grijs, maar de andere kleuren zijn ook prima te doen. Je moet gewoon de juiste balans vinden. Om minimaal te beginnen kan je bijvoorbeeld beginnen met het plaatsen van kussens of kandelaars in deze kleur. Zo komt de kleur erg subtiel het huis binnen. Daarna kan je bijvoorbeeld kiezen voor stoelen of misschien wel een bank.

Je kan deze mooie kleur natuurlijk ook gebruiken in de slaapkamer. Denk bijvoorbeeld aan een mosterdgeel dekbedovertrek. Je moet vooral kiezen wat jij het mooist vindt, want het blijft nog altijd jouw huis!

mosterd mosterd2 mosterd3 mosterd4 mosterd5 mosterd6

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider