Gebruik tafelkleden

Gebruik tafelkleden

Het gaat tegenwoordig allemaal om het hergebruiken van dingen. Zo kan je vaak mooie dingen maken van gebruikte voorwerpen. Denk bijvoorbeeld aan een tafelkleed. Niet veel mensen gebruiken ze nog dus als je ze ergens kan krijgen: verzamel ze. Er zijn namelijk veel verschillende manieren om een rond, vierkant, rechthoekige, klein of groot tafelkleed te gebruiken. Hieronder hebben we wat verschillende voorbeelden van het hergebruik van een tafelkleed.

1. Gebruik het als een kleed voor over je dekbed heen. Tenminste, als je een leuke vintage tafelkleed hebt bijvoorbeeld. Uiteindelijk zal het toch mooier staan op je bed dan op tafel waar ‘ie vies kan worden.

2. Gebruik ze als gordijnen. Als je zelf zo creatief bent om ze te maken heb je dat zo gedaan. Als je het niet zelf kan je altijd een kleermaker of iets dergelijks opzoeken.

3. Het is nu natuurlijk niet echt lekker warm om buiten te zitten. Maar in de zomer kan je ze makkelijk gebruiken als een soort overdekking. Dit is heel makkelijk gemaakt. Gewoon wat lange takken of iets dergelijks in de grond plaatsen en je timmert het kleed er zo aan vast.

4. Als je erg creatief bent kan je je tafelkleed ook makkelijk omtoveren in een kussen. Zo zal jij vast de enige zijn met dit unieke kussen.

5. En als laatst kan je ‘m heel gemakkelijk gebruiken als wanddecoratie. Hang ‘m aan de muur of maak ‘m vast aan een bord en voilĂ . Je hebt een gratis kunstwerk.

1 2 3 4 5

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider