Foute woonartikelen

Foute woonartikelen

Wat zo leuk is aan het interieur is dat je nooit weet wat je als volgende zal vinden of tegenkomen. Dan af en toe worden we gestopt in onze bezigheid, zijn we verbijsterd en we zijn geschokt. Wat we aannemen als ‘smaak’ lijkt geen grenzen te kennen en daar is het dan, een product dat ons schokt en ons verbaast. Er zijn veel aparte, hele foute woonartikelen. En die hebben we op een rijtje staan.

fout1Deze lamp is ontworpen door de kunstenaar Whatshisname. Ze werden ontworpen om de gebruiker een ongemakkelijk gevoel te geven. En ik denk dat hij geslaagd is. Ik hoop alleen dat er geen geur bij zit.

foutVoortzetting van onze wc hond humor, wat dacht je van deze wc-rolhouder. Nu heb je een toiletrol die mensen zal verrassen en je weet dat je kinderen het geweldig zullen vinden.

fout2Als je niet van bloed en ingewanden houdt, raad ik je aan om weg te kijken. De Gutsy Chair is de oprichting door Chinese kunstenaar Cao Hui, die is heel beroemd voor zijn rare sculpturen. Zou jij er één bestellen?

fout10

Een kroonluchter hoort meestal veel klasse uit te stralen. Met deze kroonluchter hadden ze waarschijnlijk iets anders gedacht. Meer voor Halloween vind je niet?

fout8Een leuk idee voor het oude speelgoed van je kinderen of nichtjes. Deze lampen-poppen zijn een beetje te veel ‘Chucky’ voor ons.

Hieronder hebben we nog een paar andere voorbeelden.

fout9 fout7 fout6 fout5 fout4 fout3

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider