Fotolijsten

Fotolijsten

Als je nog iets leuks zoekt voor aan je wand, kun je super veel leuke dingen doen met fotolijsten. Je kunt natuurlijk gewoon een paar fotolijstjes ophangen, maar je kunt er ook een hele collage van maken. Het is bijvoorbeeld erg gaf om allemaal leuke gebeurtenissen uit je leven, of van vakanties in een lijsten collage weer te geven. Dat is natuurlijk wel erg persoonlijk en je kunt op deze manier steeds terug denken aan al deze leuke dingen.

Als je niet zo veel zin hebt om jezelf steeds op de muur te zien, kun je ook gaan voor mooie afbeeldingen en spreuken. Dat zie je op afbeelding twee. Je kunt deze collage dan bijvoorbeeld in zwart wit doen zodat de teksten extra goed uitkomen. Als je het iets origineler wilt, dan kun je ook fotolijstjes aan touwtjes aan haakjes hangen. Het leuke hiervan is dat dit voor een speels effect zorgt, en je maakt gebruik van meerdere materialen. Dat is bijvoorbeeld een leuk idee voor in de gang, maar eigenlijk kan het op elke plek in het huis.

Het is ook grappig om allemaal gekleurde lijstjes bij elkaar te hangen, of lijstjes van verschillende materialen. Dat past vooral in huizen met een strakke inrichting. De verschillende lijsten vallen dan extra op. Drie of vier grote fotolijsten zijn ook erg mooi bij elkaar. Dat zie op de laatste afbeelding hier onder. Het is dan natuurlijk wel mooi als de lijsten met inhoud bij elkaar passen.

lijsten lijsten2 lijsten3 lijsten4 lijsten5 lijsten6

 

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider