Flessen kroonluchter

Flessen kroonluchter

Als je nadenkt over een wijnfles zou je niet snel bedenken dat deze kunnen fungeren als een kroonluchter. Toch erg jammer dat bijna niemand dat ziet. Het is namelijk een erg leuk idee. Dus volgende keer als je een lege fles wijn hebt, bewaar ‘m dan en gooi ‘m niet meteen weg.

wine-bottle-chandelier-chris

Twee flessen kroonluchters hangen hier boven de eettafel. Het design hiervan past heel goed bij de ruimte. Aangezien hoe robuust de tafel is, lijkt de kroonluchter ook erg zwaar. Dit is handig om te doen als je een hoog plafond hebt.

wine-and-beer-bottles-chandelier

Als je de labels van de wijnflessen haalt kan je ze ophangen bij kleur. Maar als je ze erop laat, zoals hier, ziet het er erg leuk en gevarieerd uit. Een echte eye-catcher.

round-dining-table-wine-bottles-over-it

Een kleinere eettafel heeft natuurlijk ook een kleine kroonluchter nodig. Bij deze zitten de flessen vast aan een stalen ring. De kleur past prima bij het interieur met de warme groene kleur.

quirky-wine-bottle-chandelier

Een eigenzinnige flessen kroonluchter kan een onverwachte twist geven aan een ruimte. De groene kleur kan samenwerken met de kleur van de stoelen, tafel of andere dingen in de kamer. Deze kroonluchter is van Pottery Barn. Je kan ‘m naar je eigen voorkeuren laten maken.

wine-bottle-outdoor-lighting

Kroonluchters zijn meestal rond, maar dat hoeft niet. Zoals hier, hebben ze een langwerpige stang gebruikt om de flessen aan vast te maken.

starburst-chandelier-wine-beer-bottles unique-chandelier-making-from-bottles

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider

Er zijn 2 reacties op dit blog