Flanellen dekbedovertrek

Flanellen dekbedovertrek

Het uiterlijk van je hele slaapkamer verandert u makkelijk met een nieuw dekbedovertrek. Wie zijn bed áltijd mooi opmaakt, kruipt je er ’s avonds ook weer heerlijk in! Tijdens de kille wintermaanden kiest u een flanellen dekbedovertrek: stijlvol en gemaakt uit lekker warme stoffen!

Flanel, een duurzame stof

Flanel is een opgeruwde, katoenen stof ,maar kan ook synthetische vezels bevatten of een mix van verschillende vezels. Dit (h)eerlijke product is weer helemaal hip! Flanellen dekbedovertrekken hebben dus alle voordelen van katoen: soepel, warm, sterk én vocht absorberend. Opgeruwd katoen is niet hard, maar net het omgekeerde : het voelt aan als dons waardoor het lekker zacht aanvoelt.

Omdat dekbedden duur en moeilijk te reinigen zijn, zijn dekbedovertrekken nuttig als bescherming van uw dekbed. Het dekbed moet goed passen en is daarom in diverse maten te bestellen. Flanel is een stof die zich makkelijk laat wassen en strijken!

Pimp je slaapkamer!

Bedlinnen is een belangrijk item in uw slaapkamer. Bed textiel bepaalt mede de warmte-en vochthuishouding. Het dekbedovertrek moet ventileren ,vocht absorberen en zorgen voor een behoud van warmte.

Maar we hebben uiteraard ook het esthetische aspect:
-Op de markt vindt u traditioneel en tijdloos bedlinnen, maar ook eigentijdse en inventieve collecties.
-Het bed is het belangrijkste meubel in uw slaapkamer. Het veranderen van het dekbedovertrek is de gemakkelijkste en vaak de meest betaalbare manier om de slaapkamer een frisse nieuwe look te geven.
-Wanneer opgevouwen voor toekomstig gebruik, nemen dekbedovertrekken weinig ruimte in de linnenkast.

Aankopen-tips

Wie lang van zijn aankoop wil genieten, kiest best een dekbed van uitstekende kwaliteit. Eentje die kleur- en slijtvast is, en waarbij de bijpassende kussenslopen inclusief zijn. Online is een grootse collectie flanellen dekbedovertrekken te koop. Maar ook in de betere slaapwinkel koopt u gerenommeerde merken.

De budgetlijn koopt u bij winkelketens. Uiteraard geld ook hier de prijs/kwaliteitsverhouding, maar ze gaan hun tijd mee en zijn goed voor wie heel snel mee wil met nieuwe trends en kleuren. Ook voor kinderen zijn er dekbedden met leuke prints of tekeningen van hun favoriete figuren op. Dekbedden voor twee personen vindt u in verschillende maten. De maat is afhankelijk van uw dekbed. De maten moeten perfect kloppen! Slaap voortaan heerlijk zacht en comfortabel warm in de koude wintermaanden.

Flanellen dekbedovertrek 2

Flanellen dekbedovertrek 3

Flanellen dekbedovertrek 1

Flanellen dekbedovertrek

Flanellen dekbedovertrek 6

Flanellen dekbedovertrek 5

Flanellen dekbedovertrek 4

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door