Eettafel met verschillende stoelen

Eettafel met verschillende stoelen

Een eettafel met verschillende stoelen mag in een beetje modern interieur tegenwoordig niet meer ontbreken. De tijd van identieke schoenen en twee dezelfde sokken is voorbij en dit geldt eveneens voor dezelfde eettafelstoelen. Haal op op een heel eenvoudige wijze kleur in je huis en zorg dat de keuken of de eethoek leeft.

Eettafel met verschillende stoelen in de keuken

Heb je een aparte keuken? Dan wil je niet dat dit een saaie en sombere ruimte is. Eten zou eigenlijk iedere dag een feestje moeten zijn. Of het nu de dagelijkse maaltijd met je partner of gezin is, of een gezellig etentje met vrienden. Daarbij hoort een gezellig ingerichte en kleurrijke ruimte. Met een eettafel met verschillende stoelen zorg je voor een feestelijke en frisse ruimte.

Als je eethoek deel uitmaakt van de living, dan wil je natuurlijk dat deze in het geheel past. Nog mooier is het wellicht om het geheel extra cachet te geven. En dat kan met een eettafel met verschillende stoelen. Want je kan kiezen voor verschillende modellen naar eigen smaak en verschillende kleuren naar eigen smaak. Je kunt er daarbij voor kiezen om de kleuren aan te passen aan de bestaande kleuren in de ruimte, maar je als het leuk vindt om de eethoek er extra uit te laten springen, kun je ook geheel afwijkende kleuren kiezen. Alles wat maar bij je eigen karakter en eigen smaak past.

Als jij en je partner altijd van mening verschillen over de keuze van de meubels dan kun je met een eettafel met verschillende stoelen aan ieders wens voldoen. Een beetje van jezelf en een beetje van je partner. Als je maar zorgt dat dit niet ten koste van het geheel gaat. Je moet natuurlijk alle twee tevreden zijn met het eindresultaat.

Wil je graag een modern interieur, maar wil je wel de gezelligheid behouden en het niet te steriel maken? Creƫer dan een moderne ruimte die tegelijkertijd uitstraalt dat er in geleefd mag worden met een eettafel met verschillende stoelen!

eettafel stoelen

eettafel-met-bank-en-stoelen

Eettafel-met-verschillende-stoelen-1

Eettafel-met-verschillende-stoelen

eettafel-stoelen-met-armleuning

goedkope eettafel met stoelen

Verschillende-stoelen-eettafel

 

afbeeldingen:pinterest

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door