Eetkamer ideeën

Eetkamer ideeën

De eetkamer is een plek waar je graag zit met de hele familie. Visite uitnodigen voor een kop koffie of je eettafel gebruiken voor een uitgebreid diner, het gebeurt allemaal in dezelfde ruimte. Een paar goede eetkamer ideeën zijn super handig om deze ruimte om te toveren tot het moment waar deze voor bedoelt is. Je eetkamer kun je veranderen in een plaats waar mee wordt gedaan dan alleen eten! Verander deze plek naar een ruimte die ook gebruikt kan worden voor huiswerk maken, kleuren, spelletjes doen met de kinderen en in ons geval bloggen!

Gezellige eetkamer ideeën

Of je nu in de winter of in de zomer gebruik maakt van je eetkamer het hele jaar door komen er lange avonden voorbij waarbij je eindeloos in de eetkamer blijft zitten. Zet zowel in de zomer als in de winter s’avonds leuke kaarsen op tafel, besteed extra tijd aan leuke eetkamer decoratie en verleng je eettafel met slimme ideeën. In de zomer kun je prima de deuren opengooien en je eettafel voor een deel ook buiten zetten, zo creëer je een extra grote gezellige eetkamer. Wij hebben hier leuke meubels gevonden voor een gezellige eetkamer.

Kleine eetkamer ideeën

Als jij een knusse eetkamer hebt waar je op weinig vierkante meters veel kwijt moet is het heel handig om meubels te kopen die multifunctioneel zijn. Denk hierbij aan een uitschuifbare eettafel of een bankje dat overdag als salontafel dient en je s’avonds aan je tafel kunt schuiven voor een paar extra zitplaatsen. Op een bank kunnen altijd meer mensen zitten dan op losse stoelen. Wanneer je alleen zo nu en dan een paar extra zitplaatsen nodig hebt kun je een paar leuke stapelbare krukjes kopen die je zo kunt opbergen als je ze even niet meer nodig hebt.

Stoere eetkamer ideeën

De industriële en Scandinavische woontrends lenen zich goed voor het inrichten van een stoere eetkamer. Grote kasten gemaakt van hout en staal, maar ook strakke dressoirs waar je alles in kunt opbergen passen heel goed in een stoere eetkamer. Vind hier jouw stoere kasten voor je eetkamer. Heerlijk eten aan een grote robuuste tafel, gecombineerd met leuke accessoires als aankleding. Genoeg eetkamer ideeën waar je komende tijd mee aan de slag kunt gaan!

Stoere eetkamer ideeen

Kleine eetkamer ideeen

Eetkamer ideeën

Eetkamer idee

bar-home-affaire-breite-95-cm-hoehe-110-cm-gelaugt-geoelt-6850127

Afbeeldingen:pinterest & otto

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door
Er is 1 reactie op dit blog
  1. davido op 9:14 am

    strak ontwerp van hout, love it
    goed bedacht ik zoek ook al een tijdje naar een mooi ontwerp die me vooruit kon helpen.
    dit en beeldigkamertje.nl waren de beste websites die ik tegen kwam

    thanks !