Drank flessen als vaas

Drank flessen als vaas

Drank flessen zijn er niet alleen maar om drank in te hebben of uit te drinken. Je kan ze net zo goed als vaas gebruiken. Weliswaar voor maar één tak, misschien een paar takken, hangt van de grootte van het mondje af, maar je kan alsnog gebruiken als vaas.

Zodra de alcohol op is en je een top avond hebt gehad, hoef je de fles niet weg te gooien. De volgende dag spoel je hem gewoon een paar keer goed om en je hebt een vaas. Sommige flessen zijn super mooi en daarom ook leuk om opnieuw te gebruiken.

Zorg ervoor dat alle alcohol restanten uit de fles zijn en dat er ook geen geur van alcohol meer in zit. Dit kan slecht zijn voor de bloemen die je erin gaat doen. Let ook op gebroken stukken, het is niet handig om dat dan als vaas te gebruiken.

Het is super leuk om naar te kijken en even te zien in de ruimte waar je het zet. Het is als een kleine verandering en geeft een leuk effect. Dat al helemaal als de fles uit het buitenland komt. Al je herrieneringen komen zo weer naar boven en blijven zo voortleven.

De bloemen die je erin kan doen zijn bijvoorbeeld rozen. Ze staan super chique en romantisch.

Drank flessen als vaas

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider