Douche voorbeelden

Douche voorbeelden

Niet iedereen beschikt over een grote doucheruimte of een grote badkamer, maar dromen kan altijd toch? Maar ook als je daar wel ruimte voor hebt sluit dit artikel er prima bij aan. Wij hebben hier een selectie van de mooiste douches. Deze douches zijn niet alleen mooi, maar ook functioneel en een prima ruimte om je te ontspannen.

corner-shower-designDe hele hoek die je zit is je walk-in douche. Deze hele badkamer is erg modern en luxueus ingericht. Maar wat ons echt opviel en aantrok was toch wel de douche die verborgen zat achter de muur.

double-entry-showerEen dubbele ingang naar de doucheruimte is een leuke toevoeging op het his/her idee. En het ziet er natuurlijk gewoon heel cool uit. Het is toch een geweldige gedachte dat je samen de douche kan delen zonder te moeten vechten voor het water.

everyday-made-design-bathroomDeze douche heeft meer een traditionele uitstraling. En het is natuurlijk wat makkelijk om te installeren in ook wat kleinere huizen. Door de witte tegels en blauwe accessoires heeft de gehele badkamer een erg frisse uitstraling.

pure-focus-bahtroom-designJe hebt geen mooi bad met voeten nodig als je ook een prachtige douche kan hebben. Het design hier is prachtig, je hebt een erg open douche, maar het is toch een eigen ruimte.

Sweetly-IncorporatedMet deze douche is er ruimte genoeg om helemaal tot rust te komen. Maar deze zou ook makkelijk kunnen passen in wat kleinere badkamers. De zwart-witte tegels creëren een mooi contrast.

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider