DIY muur decoratie

DIY muur decoratie

Als je helemaal dol bent op manen moet je zeker even blijven lezen. In deze DIY gaan we laten zien hoe je zelf een prachtige grote, gouden maan kan schilderen op je muur. Het is ook nog best wel gemakkelijk om te maken. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een projector, een grote witte (of andere kleur) muur, gouden verf en een rechthoekige platte kwast.

maan3 maan1Je moet wel echt over een projector beschikken anders gaat dit namelijk wel wat moeilijker worden. Je kan ervoor kiezen om het rechtstreeks vanaf je laptop of computer te projecteren of je kan zo’n oude projector gebruiken, wat beter voor jou uitkomt. Je kan ervoor kiezen om eerst de uitlijning te doen met potlood of gelijk met verf.

maan4 maan5Door een rechthoekige kwast te gebruiken kan je heel goed de scherpe punten en hoeken creëren. Een maan zit natuurlijk vol met kraters die weer allemaal schaduwen creëren. Denk er vooraal aan: het hoeft niet perfect te zijn. Er is niemand die de hele maan uit zijn hoofd kent en zal opmerken als iets niet helemaal hetzelfde is. Let erop dat terwijl je aan het verven bent je de ruimte blijft ventileren. De verf die je gebruikt heeft namelijk een erg sterke lucht en dat is niet goed als je heel lang bezig bent.

maan6

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider