DIY keuken

DIY keuken

DIY die goedkoop en gemakkelijk zijn, zijn eigenlijk het leukste. Vaak kom je een leuke DIY tegen en ben je meteen enthousiast, tot je erachter komt wat je allemaal nodig hebt. Als de DIY niet Nederlands is, is er vaak geen mogelijkheid om aan bepaalde producten te komen. Daarom hebben wij een DIY waarvoor je weinig tot niks hoeft te kopen en die ook niet onmogelijk is voor iemand met twee linkerhanden. Bovendien is deze DIY een super idee voor in het interieur als je helemaal gek bent op koken en bakken.

Voor deze DIY heb je alleen een leeg stukje muur in de keuken (woonkamer of hal kan ook als je dat leuker vindt), schalen en houten snijplanken in verschillende groottes, spijkers en een hamer ¬†en ‘Disc Hangers’ op de borden en schalen op te hangen. Je kunt vaak bij de kringloopwinkel voor heel weinig oude schalen en snijplanken op de kop tikken!

Wanneer je alle benodigdheden hebt kun je gaan kijken waar je welk voorwerp op de muur wilt hebben en of het idee dat je in je hoofd heeft wel echt past. Als je zeker weet dat het kast kan je de snijplanken aan spijkers in de muur hangen en de schalen met behulp van Disc hangers aan de muur hangen, en klaar is kees!

keuken diy

 

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider