Dieren decoratie

Dieren decoratie

In de mode komen dierenprinten vaak terug. het ene moment is panterprint hip, het volgende moment is juist weer luipaard- of zebraprint onmisbaar. Vaak gebeurt het dat er een verband is tussen de trends op het gebied van mode en de trends op het gebied van interieur. En ook nu is dat weer zo! In de mode mag dierenprint weer gedragen worden, en ook in het interieur mogen dierlijke details te zien zijn.

Afgelopen vrijdag was de Woonbeurs in Amsterdam. Jammer genoeg konden wij er niet bij zijn, maar we hebben we de foto’s van Fashionlab bekeken. Het viel Fashionlab op dat er veel gebruik werd gemaakt van afbeeldingen van dieren in het interieur en in de woondecoraties. Dit valt ons ook op, en wij kunnen hieruit maar en conclusie trekken:  dieren mogen weer! En dan bedoelen we niet een echte kat of hond, maar juist prints, beeldjes en schilderijen met daarop allemaal verschillende dieren.

De dieren in het interieur hoeven niet natuurgetrouw getekend of geschilderd te zijn. Ook de cartoonachtige dieren met enorm grote ogen en gekke kleurtjes mag je op de vensterbank zetten of op de bank leggen. Merken als FEST Amsterdam en Myrthe de Zeeuw hebben leuke decoraties met dieren erop in hun assortiment.

 

dier

dier1

dier2

dier4

Beeld bron: Fashionlab

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider