Dienbladen met kaarsjes

Dienbladen met kaarsjes

Het is al bijna lente, maar kaarsjes zijn het hele jaar door leuk. Om te voorkomen dat je overal losse kaarsjes hebt staan, is het leuk om een dienblad met meerdere kaarsjes neer te zetten. Zo staat het allemaal bij elkaar en krijgt het geheel wat meer volume. Het is trouwens ook een heel erg leuk cadeautje, omdat het voor elk huis leuk is. Je kunt namelijk super veel verschillende dienbladen met kaarsjes samen stellen in allerlei stijlen.

Ik vind het heel erg leuk om het geheel een beetje stoer maar gezellig te houden. Een houten dienblad is dan een goede basis. Met mooie roze kaarsen kun je het dan een romantische tint geven, maar je kunt ook kiezen voor verschillende kleuren om het extra vrolijk en gezellig te maken. Als je een dienblad met kaarsjes al cadeautje gaat geven, kun je beter kiezen voor witte, grijze of lichtblauwe kaarsen. Dan zit je eigenlijk altijd goed, want niet alle kleuren passen bij alle soorten interieur.

Als je een dienblad met losse kaarsjes toch nog een beetje te saai vindt, is het ook leuk om te kiezen voor een opvallende kaarsenhouder of meerdere kaarsenhouders. Een voorbeeld daarvan zie je op de eerste afbeelding hier onder. Je kunt dat allemaal prima op het dienblad zetten! Je kunt er misschien nog bloemen bij zetten voor een lente achtige sfeer.

dienblad

dienblad5 dienblad4 dienblad3 dienblad2

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider