Deuren met glas

Deuren met glas

Een deur met glas is heel erg handig en een echte trend bij nieuwe inrichtingen. Een deur met glas zorgt namelijk voor veel ruimte en licht. Het is bijvoorbeeld erg mooi om een glazen wand in je huis te maken waar een deur naar buiten in zit. Hier heb je het hele jaar door plezier van. In de zomer kun je lekker naar buiten en in de winter krijg je veel meer licht binnen.

Een glazen deur past ook goed in de gang of in de keuken. Het is handig dat er een deur zit zodat je tocht kunt voorkomen of hem even snel dicht kunt doen tegen geluid. Vaak is een deur ook erg lelijk omdat het de ruimte weg neemt. Daarom kun je dus het beste kiezen voor een deur van glas. Zo heb je toch het gevoel van ruimte en alle voordelen van een deur.

Op de onderstaande afbeeldingen kun je zien hoe verschillende soorten glazen deuren staan in een interieur. Meestal heeft een glazen deur een moderne uitstraling. Vooral als je hem combineert met zwarte balken zoals op afbeelding één. Je kunt ook voor een romantische en vintage stijl gaan, dat kun je zien op afbeelding twee. Er zijn natuurlijk nog veel meer mooie stijlen. Je kunt zelfs een glazen deur laten ontwerpen.

glas glas2 glas3 glas4 glas5

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider