Design woonaccessoires

Design woonaccessoires

Er komen steeds meer betaalbare designmeubelstukken op de markt en daardoor is het tegenwoordig voor de bijna iedereen wel mogelijk om een huis in te richten in de design woonstijl. Een huis met een design interieur straalt luxe en zelfverzekerdheid uit. Vaak is over de inrichting goed nagedacht en zijn de designmeubels op elkaar afgestemd. Ook wordt er in huizen met deze inrichting veel gebruik gemaakt van moderne technologie. Het interieur ziet er hip en stylisch uit, alsof het door een beroemde binnenhuisarchitect bij elkaar is gezocht. Maar in de werkelijkheid heb je dat natuurlijk zelf gedaan!

Het kleurenpalet bestaat uit vooral neutrale kleuren zoals zwart, wit en grijs als basiskleuren. Als accentkleuren zijn felle kleuren of juist pasteltinten geliefd. Wanneer je de minimalistische kant op gaat in een design interieur wordt er vaak alleen gebruik gemaakt van de basiskleuren.

In een design interieur horen natuurlijk ook design woonaccessoires. Je wilt in de zorgvuldig ingerichte kamer geen rommelige vaasjes of schilderijen plaatsen die niet matchen. Qua decoratie kun je denken aan een mooi modern schilderij met felle kleuren, een glazen of ijzeren sculptuur of een opvallende kandelaar.

desgin3

Frederik Rojié boekenplank storylines, €199,-

 

desgin4

Vitra wandplank Corniche groot, €82,-

design

 

Design House Stockholm kandelaar nordic light, €79,95 design1

 

David Derksen Design lamp flask light met kurk, €149,-

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider