Dennenappels versieren

Dennenappels versieren

Nu het weer herfst is, is het tijd om creatief te worden met dingen uit de natuur. Je kan daarmee namelijk heel makkelijk je huis versieren en het hoeft helemaal niks te kosten. Wij hebben een leuke DIY voor het versieren van dennenappels. Iets wat je sowieso nodig moet hebben voor deze DIY zijn natuurlijk dennenappels, en heel veel. Kijk eerst even dit artikel door en ga daarna boodschapjes doen voor de verdere producten.

DIY-Mini-Pinecone-Wreath-Placeholder pinecode-placeholder

Heb je binnenkort een bruiloft of groot feest dan kan je schattige dennenappels gebruiken als tafelversiering. Op de bovenste foto wordt het gebruikt als letterlijke decoratie op het bord. En op de onderste foto’s wordt het gebruikt om de naambordjes vast te houden. Erg simpel.

gold-pinecones

Om het wat chiquer te maken kan je de dennenappels goud spuiten met verf. Je kan ze, net zoals op de foto, in een glazen pot plaatsen. Of je kan ze los ergens neerleggen.

Pinecone-candle

Zoals hier, hier worden ze simpelweg gebruikt als wat extra decoratie. Ze zijn om een kaars heen gezet en op deze manier straalt het meer gezelligheid en herfst uit.DIY-pinecone-garland-simply-happenstance

Dennenappels kunnen ook gebruikt worden om een krans te maken. Hang ze met een dun draadje aan elkaar en deze kan je daarna weer aan bijvoorbeeld de voordeur hangen.

pinecones-yarn pinecones-glam

Als je de dennenappels zelf wilt versieren zijn hier twee leuke voorbeelden. Op de bovenste foto hebben ze alleen maar een gekleurd draadje gewikkeld om de dennenappel. En op de onderste foto hebben ze het een beetje geverfd en er glitters overheen gestrooid. Je krijgt er gelijk een kerstgevoel bij.

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider