Decoratie schaal

Decoratie schaal

Het zijn geen onbekende dingen. Decoratie schalen zijn simpelweg schalen die je op de tafel, kast of bijzettafel hebt staan als decoratie. En ze komen werkelijk waar in de meest verschillende varianten. Je hebt namelijk mensen die het seizoensgebonden doen of mensen die er één het hele jaar door hebben staan met maar één bepaald thema.

Er zijn verschillende manieren om je schaal mee te decoreren. Denk bijvoorbeeld aan kaarsen. Je kan ze natuurlijk ook echt aansteken voor gezelligheid, maar als decoratie kan het natuurlijk ook gewoon. Nu het kerst begint te worden is het natuurlijk ook leuk om lichtjes erbij te zetten. Bijvoorbeeld in een grote kerstbal of een transparante fles. Je hebt natuurlijk in de winkel veel kleine prulletjes die je hier heel makkelijk voor kan gebruiken. En als je ook nog eens een mooi bos bloemen krijgt kan die er ook makkelijk bij.

Wat je natuurlijk ook kan gebruiken zijn decoratie steentjes, hierdoor zal je ook niet snel last krijgen van stof op een gladde achtergrond. Er zijn bij elkaar gewoon heel veel mogelijkheden om je decoratie schaal mee te decoreren. Combineer vooral de dingen die jij het mooist vindt. Hieronder hebben we wat voorbeelden van leuke schalen.

 

schaal

schaal1

schaal2 schaal3 schaal4

schaal5 Schermafbeelding 2014-12-12 om 2.56.24 PM

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider