Decoratie oude trommeltjes

Decoratie oude trommeltjes

Je denkt misschien dat het rommel is, of niet meer te gebruiken, maar gelukkig is dat niet waar. Met oude spullen kun je super veel leuke dingen doen als het om inrichten gaat. Vooral oude trommeltjes kun je heel erg goed gebruiken om je keuken of woonkamer gezelliger te maken. Oude trommeltjes zijn op zich zelf al heel erg leuk en sommige mensen maken er echt een sport van om ze te verzamelen. Er zijn gelukkig nog genoeg mensen die deze leuke blikjes kunnen waarderen.

Op de afbeeldingen hier onder zie je een paar mooie exemplaren. Je kun de trommeltjes gewoon neerzetten op een rijtje of ze stapelen, maar je kunt er ook iets erg origineels mee doen. Als je zeker weet dat je ze niet meer gaat gebruiken en iets zoekt om je muur op te vrolijken, kun je al je trommeltjes aan je muur plakken. Dat klinkt erg raar, maar als je op de afbeelding hier onder kijkt zie je hoe leuk dat er uit kan zien.

Je huis moet dan natuurlijk wel geschikt zijn voor deze stijl, het moet wel bij je passen want je kunt ze er niet zomaar weer afhalen. Het is in ieder geval erg uniek en origineel. Als je het liever iets rustiger houdt, is het ook leuk om de trommeltjes op een houten plank boven je keuken te zetten. Dat is vrolijk en decoratief. Je kunt sommige trommeltjes dan misschien ook nog echt gebruiken voor bijvoorbeeld thee of koekjes.

trommel trommel2 trommel3 trommel4 trommel5 trommel6

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider