Decoratie natuurproducten

Decoratie natuurproducten

Accessoires en gezellige dingetjes in je huis zijn altijd leuk en het zorgt voor meer sfeer. Met bloemen en takken kun je al heel erg veel doen, maar er zijn eigenlijk veel meer mooie producten uit de natuur waar je erg veel leuke dingen mee kunt doen in je huis. Het fijne van natuurproducten is dat ze lang mee gaan, maar ook dat deze producten vaak overal bij passen. Je kunt ze dus in elk interieur toepassen.

Om te beginnen is hout echt super leuk en trendy. Je kunt eigenlijk bijna alles van hout krijgen en het hoeft ook helemaal niet duur te zijn. Als je een lelijke hoek in je woonkamer hebt, kun je daar bijvoorbeeld een leuk raamwerk van houten plankjes tegenaan maken zodat je er ook nog iets aan hebt. Je kunt daar dan leuke items in zetten zoals een vaasje met bloemetjes, een mooi beeldje of misschien wel gewoon boeken. Hout zorgt er voor dat je huis een warmere en gezellige sfeer krijgt. Het is niet té strak maar het kan wel erg modern zijn.

Riet is ook erg leuk als het verwerkt is in accessoires. Een rieten mand kun je echt overal in je huis neerzetten en je kunt een mand voor verschillende dingen gebruiken. Het is natuurlijk extra leuk als je er ook nog een mooie plant in zet.

Wol is de laatste tijd ook weer heel erg populair. Je ziet nu veel poefjes, dekens en andere spullen van wol. Vooral de grof gehaakte items zijn heel erg veel te zien nu. En terecht! Want het ziet er echt heel mooi uit.

decoratie5 decoratie4 decoratie2 decoratie3 decoratie

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider