Creatief boeken opbergen

Creatief boeken opbergen

Een eReader is handig voor onderweg en voor op vakantie, maar in de boekenkast in de woonkamer staat een zo’n elektronisch boekje toch wel erg zielig. Een plank voor met boeken met schitterende kaften in de meest uiteenlopende kleuren en met verschillende lettertypes staat veel leuker. Deze boeken dragen wat bij aan de sfeer van het huis en geven de kamer een huiselijke en gezellig sfeer. Dus verstop je boeken niet ergens onder op een plankje of weggestopt in een doos in de kast. Boeken mogen gezien worden, en er zijn talloze manieren om boeken leuk op te bergen.

Afwisseling
Heb jij al jouw boeken in een kast staan maar is er toch nog wat ruimte over? Dit komt goed uit! De boekenkast ziet er extra leuk uit met wat extra decoraties. Zet bijvoorbeeld een leuk vaasje of een klein vetplantje naast een rij boeken. Op een andere plank zet je weer een paar kaarsen of zet je een fotolijstje. Zo krijgt de kast een speelse uitstraling.

Kleur
Heb je wat tijd over? Zet dan alle boeken, of een deel ervan, op kleur op de plank! Dit is een echte eye-catcher is de woonkamer.

Ladder
Een leuk idee is om een hoekje in de kamer te gebruiken om een kleine bibliotheek van te maken. Zet in de hoek een boekenkast en koop een kleine houten ladder en zet die tegen de kast aan.

boek

boek1

boek2

boek3

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider