Combinatie met vintage bank

Combinatie met vintage bank

Nu ik bezig ben om een nieuwe inrichting uit te zoeken zie ik alleen nog maar meubels. Het leuke is dat ik dat eigenlijk alleen maar leuker begin te vinden omdat je op deze manier ook echt je eigen stijl kunt ontwikkelen. Ik ben er bijvoorbeeld achter gekomen dat ik vintage banken echt super gaaf zijn maar ook heel erg lekker zitten. Zo zien ze er soms echt niet uit, omdat het wel aparte ontwerpen zijn maar ze zitten echt heerlijk. Vooral als je er ook nog een paar kussens en een dekentje op legt. Als je een opvallende vintage bank gaat kopen, is het wel belangrijk dat de bank dan ook tot zijn recht komt in de inrichting. Het is niet mooi als hij wegvalt tussen allemaal andere gekleurde en opvallende spullen.

Eigenlijk moet een vintage bank als hij echt heel mooi is, het middelpunt van je inrichting zijn. Op de afbeeldingen hier onder kun je zien hoe je een vintage bank mooi kunt combineren. Het hangt er namelijk ook van af of je bijvoorbeeld een grote leren bank neemt, of een super felle kleine bank met houten pootjes. Ik vind ze alle twee echt heel erg mooi en ik ben er ook nog niet uit voor welk exemplaar ik zelf moet gaan. Eigenlij zou iedereen in een ruimte in het huis een mooie vintage bank moeten hebben, het zorgt voor zo veel sfeer en uitstraling.

EPSON MFP image vintage2 vintage4 vintage5 vintage6 vintage7

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider