Budget woonaccessoires

Budget woonaccessoires

Designer items kunnen enorm mooi zijn, net als designer woonaccessoires. Maar na het inrichten van het huis en grote aankopen zoals een bank en een bed is het budget vaak op. Maar plaids, kandelaars en hoeklampen hoeven geen honderden euro’s te kosten. Er zijn ook talloze winkels die budget woonaccessoires verkopen, en er is echt niet aan te zien dat ze veel goedkoper zijn.

Natuurijk kennen we allemaal IKEA, de Zweedse populaire woonketen waar je voor een paar tientjes een leuke kast koopt en voor een paar euro nieuwe kussentje voor op de bank. Maar ook onze eigen Nederlandse HEMA heeft hele leuke woonaccessoires. HEMA is een winkel die echt van alles wat heeft, en nu kun je ook bij deze winkel terecht voor gave woonaccessoires voor een laag prijsje.

En met een laag prijsje hebben wij het ook echt om een lage prijs. Geen fleece dekens voor €10, nee deze kosten bij HEMA maar €2,50! Ook qua kaarsen zit je goed bij HEMA, er zijn niet alleen waxinelichtjes maar ook kaarsen in de vorm van huizen en kandelaars in opvallende kleuren.

Bekijk hier onder een paar van HEMA’s leuke en voordelige woonaccessoires. Deze spullen zijn te koop via de winkels en de webshop van HEMA.

hema hema1 hema2 hema3 hema5 hema6 hema8

 

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider