Bruin wit interieur

Bruin wit interieur

Hoe bedoel je wit is geen kleur? Wit is de meest intense kleur die je maar kunt toepassen in je eigen interieur. Wit is de afgelopen jaren de meest invloedrijke kleur in interieur geweest. Wit is de mooiste basis, het beste vertrekpunt voor andere kleuren. Wat best logisch is. En vergeet vooral niet dat wit niet 1 kleur is. er is zoveel meer wit. Wit gaat overigens samen met alle kleuren en past eigenlijk in elke ruimte. Wit kan je combineren met gedurfde materialen.

De eerste associaties zijn met hout en chocolade. Bruin is in basis een warme kleur die natuurlijke sferen geeft. Het is opgebouwd uit zwart en geel en de lichtere varianten kunnen een volwassen vrolijkheid aan sfeer toevoegen. Bruin kan een oosterse sfeer geven maar moet zorgvuldig toegepast en gekozen worden.  Bruin combineert goed met wonen en slapen en wat betreft andere kleur goed in combinatie met gelen en een mooie oranje. En natuurlijk wit.

Waarom je deze kleuren zo mooi samen kan voegen is doordat de kleuren allebei erg basisch zijn en zacht. Het zijn beiden rustige kleuren waardoor de ruimte ook erg snel uitnodigend wordt. Je kan ervoor kiezen om de kleuren te combineren met meubels of alleen met accessoires. Witte muren en bruine meubels of andersom bruine muren en witte meubels.

bruin bruin1 bruin2 bruin3 bruin4 bruin5

bruin6

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider