Brocante woonacessoires

Brocante woonacessoires

Als jij houdt van zachte kleuren en een romantisch interieur, dan is de brocante woonstijl echt iets voor jou. Met brocante woonaccessoires worden spullen bedoeld die ouderwets ogen maar niet antiek worden genoemd. De woonaccessoires hebben een vintage uitstraling en een doorleefd karakter. Brocante voorwerpen hebben vaak zachte kleuren of zijn gemaakt van doorleefd hout of metaal. Hartjes, krullen en andere sierlijke en vrouwelijke vormen zie je veel in deze stijl. Door het vele gebruik van hout in de brocante woonaccessoires passen deze decoraties goed in een landelijk interieur.

Maar ook in andere interieurtypes zoals het Franse, een vintage of een sierlijk interieur passen brocante accessoires perfect. Wanneer je een basic interieur hebt met weinig felle kleuren kun je ook heel goed kiezen voor woonaccessoires en decoraties in een brocante stijl. Veel tienermeiden zijn ook helemaal gek op deze stijl door het vele gebruik van hartjes, strikjes en meisjesachtige frutsels.

Omdat de brocante stijl op dit moment best populair is zijn er in veel winkels brocante accessoires te vinden. Xenos is een winkel met een enorm uitgebreid assortiment op dit gebied, van oude Franse stationsklokken tot fotolijstjes met kanten decoraties en sleutelrekjes. Hieronder hebben wij een paar brocante accessoires op een rijtje gezet.

broc

broc1

broc2

broc3

Verkrijgbaar in de webshop van VT Wonen

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider