Boomstam decoratie

Boomstam decoratie

Hout is een van de meest populaire materialen voor een inrichting op dit moment. Gewoon bewerkt hout kan nog wel eens saai zijn, daarom worden er ook veel accessoires gemaakt van complete boomstammen. Dat geeft een extra leuk effect en veel gezelligheid. Sommige meubels kun je al in hele boomuitvoering kopen. Alles is dan al voor je gedaan. Een voorbeeld zie je op de eerste afbeelding hier onder. Het is natuurlijk super gaaf om zo’n originele lamp te hebben. Het lijkt eigenlijk gewoon als of je een boompje in je huiskamer hebt staan.

De meubels in ‘boomuitvoering’ zijn meestal best prijzig. Je kunt daarom ook zelf aan de slag gaan. Soms hoeft het helemaal niet zo moeilijk te zijn om iets te maken. Je kunt bijvoorbeeld een boomstronk gewoon als krukje gebruiken. Als je liever een tafeltje wilt neem je gewoon een grote plak boom en maak je er pootjes onder. Je zou ook wielen onder een stuk boomstam kunnen zetten, dan heb je een rijdend tafeltje. Zo zijn er dus erg veel mogelijkheden die makkelijk te realiseren zijn. Als je een weekeindje bezig bent kun je trots zijn op het resultaat en misschien je items wel verkopen aan familie of vrienden.

Het leuke van de boomitems is dat ze allemaal uniek zijn. Geen boom is het zelfde, dus ook de accessoires of de meubels. Een ander voordeel is dat boomitems overal bij passen. Zelfs in een modern interieur staat het goed. Ga dus lekker aan de slag en geef je interieur een hele gezellige en hippe sfeer.

boom2 boom3 boom4 boom5 boom6 boom7 boom8

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider