Boekentrap

Boekentrap

Voor de echte boeken liefhebbers onder ons is er de perfecte oplossing voor te veel boeken maar te weinig ruimte. Een boekentrap. Nee, het is geen trap van boeken opgestapeld op een hele rare gevaarlijke manier.

Een boekentrap is een trap met een ingebouwde boekenkast. Een super handige manier om al je boeken op te bergen zonder dat het teveel ruimte in beslag neemt. De trap hoeft ook niet eens ergens naar te leiden. Als dat niet zo is kan je dus op tussentreden wat kussentjes neerzetten zodat je daar lekker een boek kan gaan lezen voor de verandering. Als je beschikt over een hele grote lege kamer kan je een deel daarvan gebruiken voor je boekentrap.

Als je trap van zichzelf al lange treden heeft hoef je alleen maar je boeken in te plaatsen en je eigen boekentrap is gecreëerd. Toch zijn de meeste boekentrappen wel wat ingewikkelder en zou je er misschien wel een architect voor moeten inhuren. Wie deze boekentrap heeft bedacht en wanneer hij of zij met dit idee kwam is niet bekend.

Er zijn veel verschillende soorten varianten van. Dus als je misschien binnenkort gaat verhuizen, je hebt nog een lege kamer of je trap is al helemaal boek-klaar verzamel je boeken en plaats ze in je splinternieuwe boekentrap.

boekentrap

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider

Er is 1 reactie op dit blog