Boek meubels maken

Boeken en tijdschriften zijn natuurlijk leuk om te lezen, maar ze zijn ook heel erg stijlvol. Vooral als je ook nog leuke boek meubels hebt waar je ze in kunt leggen. Boeken en tijdschriften maken je woonkamer meteen een stuk gezelliger, en je hoeft je nooit te vervelen. Er zijn eigenlijk ontelbaar soorten boek meubels. Hier onder staan een paar hele verschillende voorbeelden.

Sommige meubels zijn echt handig, maar andere zijn meer voor de sier. Een voorbeeld daarvan is wat je ziet op de eerste foto. Hout wordt al heel erg veel gebruikt de laatste tijd in nieuwe inrichtingen, maar je kunt het ook makkelijk gebruiken voor een boek meubel. Hier is gewoon een mooie tak opgehangen waar handige haakjes aan zitten met klemmetjes. Daar kun je dan je leukste tijdschriften aan hangen.

Als je iets zoekt waar veel meer boeken en tijdschriften in passen, dan is wat je ziet op de tweede foto leuk. Een oud houten kratje kan makkelijk gebruikt worden hiervoor. Het is ook handig te verplaatsen en hout past overal bij. Het heeft dus alleen maar voordelen. Je kunt ook hele handige rekjes aan de muur hangen. Je muur wordt dan meteen vrolijker en je heb niet zo veel losse spullen op de grond. Het is trouwens ook heel makkelijk te maken. Iets dat al helemaal hip is, is een lader met tijdschriften of boeken er aan! Een laddertje kunt je voor van alles gebruiken. Ook voor dekentjes of andere dingen, dus dat komt altijd wel van pas.

boek2

boek

boek3

boek4

boek5

boek6

 

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider