Bloemenprintje in de woonkamer

Bloemenprintje in de woonkamer

Het is lekker lente, tijd dus voor vrolijke printjes en kleurtjes. Als je opzoek bent naar iets gezelligs voor in je woonkamer, kun je aan de slag gaan met bloemenprintjes. Bloemenprintjes zijn echt niet meer ouderwets of oudbollig, in tegendeel zelfs. Bloemenprintjes zijn modern en hip en je kunt er heel erg veel leuke dingen mee doen. Op onderstaan de afbeeldingen zie je een paar gave voorbeelden van muren, meubels of accessoires vol met bloemen.

Het is bijvoorbeeld leuk om kussentjes en dekentjes op de bank neer te leggen met een bloemenprint. Dat is vooral leuk als de bank een basic kleur heeft. De gekleurde printjes steken dan extra af en ze vallen dus meer op. De eerste twee afbeeldingen zijn leuke voorbeelden van een bank in combinatie met bloemen. De eerste afbeelding is juist heel druk en de tweede rustig, maar toch vrolijk.

Als je vrij neutrale woonkamer hebt, kun je een stuk van een muur of een kleinere muur behangen met bloemenprint. Dat maakt het super vrolijk en als je er genoeg van hebt, is het ook niet zo moeilijk om er weer iets anders overheen te hangen. Als je geen printjes met bloemen wilt, kun je altijd nog gaan voor echte bloemen in een mooie vaas. Dat is altijd mooi!

bloemen bloemen2 OLYMPUS DIGITAL CAMERA bloemen4 bloemen5

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider