Bloemen interieur

Bloemen interieur

Vaak als mensen de woorden bloemen in het interieur horen, denken ze meteen aan bloemen op tafel, zoals bijvoorbeeld een vaas met een grote bos rozen. Zo’n vaas vol met bloemen is natuurlijk hartstikke mooi, maar dit is niet het enige wat je met bloemen kunt doen. Bloemen zijn ideaal om te gebruiken als decoratie in bijvoorbeeld de woonkamer.

Kleine potjes
In plaats van een bos bloemen in een grote vaas zetten kun je ook ervoor kiezen om losse bloemen in kleine potjes te zetten. Op dit moment zijn ook heel veel grappige en artistieke bloempotten en plantenpotten te koop die je woonkamer net iets unieker maken.

Onder een stolp of achter glas
Net als bij Belle en Beest, waar het Beest een rode roos onder een stolp heeft staan, kan ook jij bloemen onder een stolp zetten. Bloemen onder een stolp zien er net een beetje meer speciaal uit dan een bloem in een vaas. Ook is het tegenwoordig weer helemaal hip om bloemen in kleine glazen kassen te zetten.

Gebruiksvoorwerp als vaas
De mensen die de een unieke bloempot willen kunnen eens gaan kijken naar welke spullen thuis nooit worden gebruikt. Is er bijvoorbeeld een oude theepot waar je niks meer mee doet, of een gieter die al jaren in de tuin ligt? Maak dan een bloempot van dit voorwerp!

bloem

bloem1

bloem2

bloem3

bloem4

Pinterest / VTWonen

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider