Beton interieur

Beton interieur

Beton is een materiaal dat vaak wordt gebruikt bij het bouwen van huizen, maar wat niet in zicht is. Bijna elk huis bevat wel beton, maar de betonnen muren zijn bedekt waardoor je ze niet meer ziet. Een van de populairste stijlen op dit moment is de industriële stijl, vooral in de woonkamer is deze stijl geliefd. Een van de elementen van een industrieel interieur is het gebruik van rauwe materialen zoals verweerd hout, beton en steen.

Een betonnen muur in huis zorgt meteen voor een industriële sfeer, helemaal in combinatie met andere elementen uit een industrieel interieur. Een betonnen muur in huis kan er vrij snel kaal en kil uitzien, daarom is de rest van de inrichting erg belangrijk.Met de juiste meubels een accessoires kan een betonnen muur in huis er juist erg authentiek uitzien. Beton is ook populair op het gebied van keukens en badkamers en wordt vaak minimalistisch gecombineerd. Vind je een hele muur van beton te veel, dan kun je ook gaan voor een bijzettafeltje of een leuke woonaccessoire van beton, zoals een lamp.

Natuurlijk hebben wij wat inspiratie gezocht van interieurs met een of meerdere betonnen muren, de foto’s zie je hieronder. Wat vind jij van een betonnen muur in huis en hoe zou je deze met de rest van het interieur combineren?

beton

beton1

beton2

beton3

beton4

beton5

beton6

Bron: Pinterest

 

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider