Berging inrichten

Berging inrichten

De berging inrichten, we kennen het allemaal wel, de kelder, garage of schuur dat één groot rommeltje is. Het liefst wil je alles gewoon weggooien, er ligt zoveel dat je het misschien niet eens zou missen. Toch hebben wij de perfecte oplossing hiervoor. Wij hebben tips hoe je de berging inrichting op een goede manier kan indelen zodat niks meer in de weg ligt. Een kleine schuur inrichten, een kleine berging inrichten en praktisch indelen lees verder voor onze tips.

recycle-garage-station
Direct kopen:

Kleine berging inrichten en praktisch gebruiken

In plaats van om alle rotzooi weg te gooien is het veel handiger om te recyclen. Het scheelt jou duizenden vuilniszakken en je helpt op deze manier het milieu. Dit zijn gewoon losse kratjes die opgestapeld zijn, daardoor neemt het niet veel ruimte in beslag.organized-garage-ideas-image

Een schuur inrichten: kleine ruimte optimaal indelen

Hier rechts op de foto zie je een goede oplossing om je spullen van de vloer te houden. Door draadmanden aan de muur te hangen kan je makkelijk daar bijvoorbeeld speelgoed in opslaan. Vooral bij een inpandige garage is het gebruiken van garage inrichting kasten aan te bevelen. Met deze speciale opbergkasten voor de garage heb je veel meer orde in het opbergen.magic-magnetics

Gereedschap opbergen

Bij het opbergen van gereedschappen moet je erg oppassen dat niemand hier zich aan kan bezeren. Je kent het vast wel, zo’n bakje of lade waar allemaal verschillende schroefjes in liggen. Een betere oplossing is om ze op te hangen aan een balk met magneten. Zo heb je ze altijd gelijk voor je.

garage-chalkboard-cupboards-label-paint

 

Voor als je niet lang wilt zoeken naar dingen kan je ervoor kiezen om krijtdeuren te gebruiken. Zo kan je makkelijk alles vinden, en als er dingen worden verandert kan je dat snel veranderen met krijt. cans-and-such

Wat ook erg handig is, is om deksel van potjes vast te schroeven aan een plank. Zo ben je nooit de schroeven of de potjes kwijt.

 

bungee-balls-storage

 

Als er meerdere ballen zijn in huis is dit ook een goede manier om ze op te bergen. Gebruik ‘fiets spinnen’ om ze vast te zetten in een blok hout. Zorg dat er genoeg spanning op staat, zodat ze er niet doorheen kunnen rollen.

Heb jij nog een goede top voor de berging inrichten? Laat het ons weten en wij nemen deze tip op voor de andere bezoekers.

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider